31.1.2014

Lumikuulailua Maaliskuussa!

Hyvin suosittu ja paljon positiivista palautetta raikunut Kesäkuntoilumme saa nyt jatkoa! Lumikuulailu varmistui, eli päästään pitämään hauskaa ja liikkumaan raikkkaassa ja valkoisessa rovaniemen luonnossa!

MotionIt:n Henna-Riikka Launonen on taas saatu mukaan UniFitin kahvakuulailun ohjaajaksi. Kahvakuulailusessiot tapahtuvat Valdemarin Rannan seudulla Maaliskuun 16. päivä alkaen joka sunnuntai klo.11:00! Lumikuulailua kestää aina 20.4 asti. Koko homma tulee kustantamaan sinulle vain 35€ jos ilmoittaudut ennakkoon, ja opiskelijat haluamme mukaan vain 25€ hinnalla. Ilman ilmoittautumisia kuulailu kustantaa sekin vain 8€ kerta. Hyvän koko kehoan huoltavan ja kehittävän kuntoilun lisäksi saat nyt myös raikasta ilmaa, nauttia kauniista luonnosta ja tavata hienoja ihmisiä!

Tarkat ohjeet vielä tuote-välilehdessä. Ilmoittautuminen on jo nyt käynnissä, ja kestää aina maaliskuun ensimmäisille viikoille asti. Jos olet epävarma osallistumisestasi tai aikatauluistasi, ota meihin yhteyttä, luodaan ratkaisu josta kaikki hyötyvät. Meidän päätavoitteemme on saada ihmiset liikkumaan ja voimaan hyvin, joten järjestely on aina mahdollista!

Lähde mukaan, ja ota kavereita pitämään hauskaa. Huom. oma, tai kaverin kanssa yhteinen, kahvakuula olisi hyvä olla mukana!

Ilmoittaudu lumikuulailuun nyt osoitteeseen unifit.oy@gmail.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti