Kiireinen viikko taas takana, toivottavasti viikkonne on mennyt pääosin putkeen! Tässä taas viikon lukuvinkkejä tarjolla.
Itse kirjoittelin yhden julkaisun taasen siitä kuinka vääränlainen dieetti ja laihdutus voi saada aikaan melko suuria ongelmia, näihin lukeutuu vuoden ympäri jatkuva nälkä. Tsekkaa meidät myös facebookissa, jonne tulee lyhyempiä ajatuksia ja vinkkejä, sekä myös hyviä artikkeleita ja linkkejä!
Lisää ongelmia superdieeteistä
Sami Sundvik: Rasvat, Lyhyt oppimäärä
Sami taitaa olla hyvin samanlaisilla linjoilla kun minäkin, mitää tulee rasvan käyttöön ja kuluttamiseen. Olen jo muutamankin kerran sen sanonut, mutta ravitsemustiede ja bisness rasvojen ja hyvinvoinnin ympärillä on ryssitty niin pahasti että vikojen korjaaaminen on hyvin vaikeaa. Pyrin kirjoittelemaan tästä draamasta lisää myöhemmin, tsekkaa tuolta kuitenkin hyviä vinkkejä rasvoihin. Itse pidän kookos-, avokado ja oliiviöljyn sekä voin käytöstä ruoassa. Plus erilaiset pähkinävoit tietty. Kovien rasvojen vaarallisuuden liioittelu alkaa kuitenkin paljastua, katso tästä linkistä uusin tutkimusvedos aiheesta.
Sophia Herbst: 1,200 calories
Naistenlehdet ovat pahimpia asioita naisten terveydelle mitä voin keksiä. Ihmeelliset kuntopiirit kahden kilon käsipainoilla, käsittämättömät lisäravinnebisnekset ja muotidieetit, aivan kaheleista kehonkuvista puhumattakaan. Sophia Herbst avaa aihetta loistavasti ja toteaa asian niinkuin se onkin.
Nia Shanks: The Fatique Fallacy
Treeni voi olla hyvä, vaikka et olisikaan aivan hajalla sen jälkeen. Tämä on ongelma johon välillä törmään ohjelmoidessa ja ohjatessa erilaisia ihmisiä. Joskus joku tulee minulle sanomaan että treeni ei toimi, tai ollut hyvä, koska hän pystyy kävelemään ja puhumaan normaalisti, eikä linkuta keuhkot korrelle palaneena. Päätä seinään meininki on hyvästä toisinaan, ja sitä tulisikin käyttää. Mutta on eriasia treenata kovaa ja fiksusti, kuin vaan kovaa.
Dean Somerset: The Speed Ladder Fallacy
Dean Somerset on älyttömän fiksu kaveri, yksi niitä henkilöitä joilta opin todella paljon ihmisen liikkumisesta ja sen kehittämisestä. Nyt Dean pureutuu hieman tikastreenien ihmeelliseen maailmaan. Ja olen suht samoilla linjoilla itsekin aiheen kanssa. Mielestäni erilaiset tikas- ja jalan vikkelyystreenit on kyllä ihan päteviä taidon, kehonhallinnan ja koordinaation kehittämiseen, mutta ketteryys ja nopeus treeniksi niistä on aika vähän. Kuitenkin, koska ketteryys ja nopeus vaatii taitoa ja kehonhallintaa, on niistä teoriassa tähän apua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti