16.3.2014

Viikon lukuvinkit: 11/2014

Saunomista, avannossa pulahtamista, mitääntekemättömyyttä ja huolella kokattua aivan mahtavan makuista lihaa...Ihan älyhyvä viikonloppu takana! Toivottavasti teillä oli yhtä hyvä. Tässä kuitenkin viikon lukutärpit! Ensin alkuun oma kirjoitukseni, jossa tsekkailtiin hieman kehonkoostumuksen manipulointiin liittyvä tutkimuksia:

Tutkimuskatsaus I


Jari Tapio: Harjoittelun muoti-ilmiöt: toiminnallinen harjoittelu - unohdettaisiinko koko homma

Jari pyörii samoilla reviireillä kuin minäkin, ja omaa hyvin samanlaisia ajatuksia harjoittelusta ja sen pääperiaatteista, kuin myös samanlaista mielenkiintoa liikkumisen kehittämiseen ja tutkimiseen. Uusin artikkeli pyörii toiminnallisen harjoittelun ympärillä, jonka määritelmät ja ideologia on mielestäni jo kauan sitten mennyt päin honkia. Puhun itse siitä lisää vaikka myöhemmin.



Luka Hocevar: I got 99 problems but getting my sh*t together ain't one

Luka Hocevar kokosi lähes sata loistavaa mietelausetta ja hajatusta kaikkialta elämästä ja menestymisestä. Jokainen pystyy samaistumaan moniin kohtiin. Suosittelen lukemaan, siellä on kokoelma hienoimpien ajattelijoidemme mietteitä.

Tony Gentilcore: 4 ways to make exercise harder

Tony Gentilcore on loistava ja älykäs fitnesskirjoittaja, joka omaa hyvin helposti samaistuttavan ja viihdyttävän kirjoitustyylin. Nyt katsotaan harjoitusten vaikeuttamista. Hyviä perusasioia, ja olenkin vahvasti sitä mieltä että harjoituksien helpottaminen ja vaikeuttaminen on hyvin oleellista vahvemman kehityksen turvaamiseksi.

Nate Green: The easiesti thing to do

Vähän vanhempi artikkeli, mutta aivan loistava. Nate Green summaa lyhyesti sen, kuinka mitään ei tapahdu jos mitään ei tapahdu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti