30.3.2014

Viikon lukuvinkit: 13/2014

Taas vierähti yksi loistava viikko. Elän mielenkiintoisia aikoja koska keväällä lähes jokainen tekemäni urheiluseuran valmennussopimus raukeaa, ja jatko on täysin avoin. Sanotaanko vaikka kuitenkin näin, että isoja asioita on tulossa! Lisäksi Hirvaan kahvakuulailu alkoi tänään mahtavissa merkeissä kauniissa auringonpaisteessa. Suuri kiitos kaikille mukana olleille, ensi viikolla jatketaan taas. Nyt kuitenkin viikon lukuvinkkeihin. Olin itse tällä viikolla superahkera, ja tämä onkin neljäs julkaisuni tälle viikolle. Katsotaanpa mitä muuta olen kirjoitellut:

Liikekokeiluja: Vaikeutettu pito

Myyttejä ja totuuksia vatsalihaksista

Sovelluksia ja työkaluja liikuntaan, hyvinvointii ja mahtavuuteen

Sitten muihin päivän lukupätkiin. Löytyy taas kaikkea ravinnosta tapojen muodostamiseen ja ylläpitoon, kuin myös siihen, että joillekin liikunta on muutakin kuin rasvanpolttoa ja lihaksen lisäystä

Diana Cutaia: Being an athlete means more than winning games

Dianan teksti oli viikon suosikkini. Aihe käsittelee ihan vain normaalia naista joka halusi palauttaa entisen urheilullisuutensa ja kykynsä liikkua ja tuntea kehoansa. Apua hakiessaan törmättiinkin vain tavoitepakottuneisiin valmentajiin jotka eivät osaa kuin manipuloida kehonkoostumustasi ja saada aikaan väsymystä. Mielestäni kyky liikkua on yksi ihmisen velvollisuuksista ja tärkeimmistä säilytettävistä ominaisuuksista.

 James Clear: I'm using these 3 simple steps to actually stick with good habits

Elämäntapojen ja ravinnon valmentaminen perustuu minun metodeissani tapojen muodostamiseen ja ylläpitämiseen. James Clear on niitä henkilöitä joilta tästä asiasta aina oppii. Luo tavoistasi niin helppoja että et voi niitä missata. Aloita pienin askelein niin olet lopulta vuoren huipulla.

James Hamblin: Science compared every diet, and the winner is real food

Aito, mahdollisimman vähän prosessoitu ruoka on parasta hyvinvoinnillesi ja kehityksellesi. Syö niin paljon aitoa, luonnonläheistä ruokaa kuin mahdollista. 

Kris Gunnars: Top 5 contenders for worst nutrition advice in history

Olen sanonut tämän jo useita kertoja, mutta ravitsemustiede on täynnä todella surkeaa ja manipuloitua rahanhajuista tiedettä. Ikävä kyllä totuus on usein haudattu syvälle ja demonisoitu. Nyt se hiljalleen alkaa nostaa päätään, ja oikeat asiat nousevat pintaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti