6.4.2014

Viikon Lukuvinkit 14/2014

Kiireinen viikko taas kerran takana päin, mutta onnistunut sellainen. Toivottavasti teidänkin viikkonne oli pääasiassa onnistunut! Tässä viikonlopun lukuhetkiä varten kiinnostavaa luettavaa, mukana on kaikkea taas kerran tavoista ja syömisestä vaa'an tarkkailuun ja keskivartalon kehittämiseen. Alla ensin omat postaukseni.

Pelosta, ja siitä miksi se tappaa meidät

Rasvan tuhoamisen viisi periaatetta

Sitten muihin hienoihin viikon artikkeleihin:

Tony Gentilcore: Building a superhuman core

Tony G. on yksi loistavista mielistä valtameren tuolla puolen, ja hieno ja viihdyttävä kirjoittaja. Tänään puhe on keskivartalon harjoittamisesta, josta itsekin kirjoittelin reilu viikko sitten. Samoilla ideologioilla mennään, ja tässäkin painotetaan keskivartalon työtä liikkeen estämisessä. Artikkeli sisältää hyviä liikeideoita joita kannattaa vähintäänkin kokeilla!

Richard Talens: What the number on the scale really means

Hyvä artikkeli siitä, kuinka vaakaa ei kannata tuijotella liian neuroottisesti. Mielestäni realistinen peilikuva ja erilaiset kehon ympärysmitat kertovat paljon enemmän painonpudotuksestasi kuin vaa'an numerot. Ongelma tulee painon tarkkailussa kun keho muun muassa keräilee nesteitä ja ravintoaineita, tai jopa lihasta, ja tyyppi saa virheellisen kuvan omasta kehityksestään. 

James Clear: Stop Wasting Time on the Details and commit to the fundamentals

Tämä James Clearin loistava ohjeistus vie meidät taas kerran hyvin lähelle omia ajatusmaailmojani. Mielestäni perusteet ovat kaikista tärkein asia hallita ja mestaroida. Yksityiskohdilla ei ole niin väliä. Ne voidaan hioa myöhemmin. Jos perusteet ovat kunnossa, vasta silloin voi kehitystä tapahtua. Oli puhe harjoittelusta, opiskelusta tai urheilusta. 

Jason Lengstorf: Your taste doesn't matter

Pieni tarina kahvista, ja siitä kuinka meidän ei tulisi ehkä tuomita muita omien mieltymystemme mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti