15.6.2014

Viikon Lukuvinkit: 24/2014 SUOMI-Versio


On taas aika päättää hieman sateisen harmaa viikko lukuvinkeillä. Olen saanut palautetta, että olisi kivaa lukea enemmän suomenkielistä materiaalia, joten olen sellaista hieman teille etsinytkin! Haluan jatkuvasti kehittää toimintaamme ja luoda blogista juuri sinulle mieluisan lukukokemuksen ja kehittymisen työkalun, joten kuuntelen mielelläni aina palautetta kun sitä löytyy, niin hyvää kuin huonoakin!

Tällä viikolla kävin läpi omia painonpudotuskokeilujani. Jos yhden miehen superdieetti kiinnostaa, lukaise tämän viikon postailuni!

Operaatio Kehonmuokkaus, osat I & II

Olemme olleet aktiivisia myös Facebookissa ja Twitterissä! Tsekkaa tämä todella suuren suosion ja näkyvyyden saanut muistilista vihannesten valmistukseen! Helppoa kokkausta, lämäise tämä vaikka keittiön kaapin oveen niin onnistut joka kerta



Sitten pari hienoa lukuvinkkiä:

Joni Jaakkola: 10 Tapaa miten voitaisiin kehittää hyvinvointikeskustelua
Joni pureutuu hyvin useasti minuakin vaivanneeseen aiheeseen siitä kuinka monet ihmiset haluavat luoda ristiriitaa sekä vahvaa negatiivista tunnetta niin hyvässä kuin pahassakin saadakseen nimeänsä tai tuotteitansa esille. Samoin yleisesti keskusteleminen hyvinvointialalla etenkin ravitsemuksessa voi kääntyä melko rumaksi touhuksi kun pari ääripään edustajaa lyövät yhteen. Ääripäät ovat huonoa tiedettä, ja vaikka kuinka kohulausunnot tuottaisivat rahaa, eivät ne yleensä omaa vakaata totuuden pohjaa.

Training For Warriors: Helsinki
Alunperin Martin Rooneyn luoma TFW -konsepti tuli jokin aika sitten Suomeen. Pidän Rooneystä ja hänen valmennus ja elämänfilosofiastaan, ja suosittelenkin seuraamaan myös Training For Warriorsin kansainvälisiä kuulumisia. Suomen omalla TFW:lläkin on blogi, ja toivoisin että pojat päivittelisivätkin sitä ahkeraan ja levittäisivät hyvää liikunnan, intohimon ja tahdon sanomaa myös Etelä-Suomeen!

Jenni: Nyt loppu laihdutus ja ruvetaan syämään!
Tämä lääkärivalmentaja on tuonut raikkaan tuulahduksen arkiajattelua ja onnellisuuden hakuisuutta Suomenkin blogiverkkoon. Suosittelen vahvasti lukemaan näitä mainos ja metodivapaita julkaisuja hieman jopa kärjistävällä ja provosoivalla otteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti